עם ובלי ויאגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/01/2006 | 16:35 | מאת: הקרוע

אני בחור בשנות ה 30 המוקדמות לחייו. מצוי במצב נפשי לא טוב, על סף דיכאון קליני בחצי שנה - שנה אחרונה. התפקוד המיני גם נפגע, להערכתי כתוצאה ישירה של הלחץ בו אני נמצא. בפעמים האחרונות שקיימתי יחסי מין הצלחתי להגיע לזיקפה חזקה אחת. בימים האחרונים ניסיתי לאונן עם ויאגרה 50 מ"ג (פעם ראשונה בחיי שאני משתמש בכדור זה). קיבלתי 3 זיקפות "אבן", חזקות מאד, תוך שעתיים המלוות בגמירה, ולא היתה לי בעיה לקבל עוד זיקפות, אם רק רציתי. מעניין גם שלאחר שגמרתי הזיקפות שלי כלל לא נחלשו ונשארו חזקות מאד, אפילו בגיל 17 לא נראה לי שתפקדתי ככה. אני ממש לא מתכוון להתחיל להשתמש בכדור באופן קבוע, רק במקרי חרום, אני לא מעוניין להתמכר וכמו כן אני לא מעוניין לדחוף תרופות מיותרות לגוף? האם אני יכול ללמוד ממה שתיארתי משהו על מסוגלות הגוף שלי להגיע לזיקפה ללא ויאגרה? האם התפקוד הסופר מצויין שלי עם ויאגרה אמור לעודד אותי ולתת לי להבין שבסך הכל אני במצב גופני תקין (בהנחה שהתפקוד עם ויאגרה קשור ישירות למצב הגופני האובייקטיבי ללא הויאגרה)? אם בכל זאת אני אשתמש פה ושם עם ויאגרה בעתיד, מהו המינון המומלץ? בתודה על התשובה

30/01/2006 | 12:59 | מאת: ד"ר רן לין

קודם כל רד מייד לרבע כדור - ותראה את הזקפות שקיימות לך. זה גם תהיה אפשרות עתידית שלא תזדקק לכל המינון. נראה לי שעם רבע - תוכל להסתדר מצויין בתפקוד הראשוני שלך עם בנות - ואחר כך להפסיק

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים