עזרה...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/01/2006 | 22:41 | מאת: שחר

כולי תסכול... אני בת 25, בן זוגי בן ה26 , סובל כבר כמה שנים מבעיות בזקפה. לפני שנפגשנו הוא לא קיים יחסי מין מלאים כמעט שנה.. איתי לאט לאט הוא הצליח עם התפתחות מערכת יחסים להגיע לזקפה די חזקה - אם כי לא ב100%. גם בעת קיום יחסי המין לעיתים הוא מאבד את הזיקפה. הוא גומר מאוד מהר - פחות מדקה לאחר החדירה ולא יכול אף פעם להמשיך עוד פעם. לעיתים הוא גומר גם כשהפין אינו עומד לגמרי. אני מבינה את תיסכולו ועושה כל שביכולתי כדי שירגיש נוח, מקבלת הכל באהבה - והוא אכן תמיד אומר לי שאיתי זה המקסימום שהוא הגיע מבחינה אינטימית. אנחנו מאוד נמשכים אחד לשני ומדברים פתוח על הכל. הוא מרגיש ממש לא נוח ללכת לייעוץ ודוחה את זה כל הזמן - ותמיד מאשים כל מיני גורמים חיצוניים ל"נפילה" (רעשים חיצוניים, לחץ דם נמוך, עייפות) החשק המיני שלו ממש נמוך - ואני כאמור - מאוד מתוסכלת. מה עושים???

30/01/2006 | 12:56 | מאת: ד"ר רן לין

אולי הוא ילך לבד לאורולוג - לא לייעוץ אלא לאורולוג - בלי קשר פסיכולוגי שהוא?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים