אורגזמה ללא שפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/01/2006 | 14:07 | מאת: שני

שלום רב, אני נמצאת בתחילתו של קשר ובן-זוגי סיפר לי כי לעתים הוא "גומר" ללא שפיכה (ולעתים עם שפיכה). לטענתו יש אורגזמה ללא שפיכה, וקצת קשה לי להבין את הדבר. האם אוכל לקבל מידע בנושא או הפנייה למאמר? תודה מראש, שני

15/01/2006 | 17:39 | מאת: ד"ר רן לין

אני מעריך שהוא לא צודק. אלא אם חלק מהשפכה שלו יותא לתוך כיס השתן ויוצא אחר כך בשתן - מצב ממש לא שכיח

17/01/2006 | 15:40 | מאת: דודידו

אכן קיימת אורגזמה ללא שפיכה, האורגזמה נעשית יותרבמוח, לצערי יש לי נסיון בזה לי כרתו את קופסית הערמונית, כידוע הערמונית אחראית לייצור הזרע, ואני ועוד רבים כמוני, שכרתו להם את הערמונית בגלל סרטן הערמונית, מגיעים לידי אורגזמה ללא שפיכה, את הזיקפה אנו מקבלים בעזרת הויאגרה. לכן מאד יתכן שיש אורגזמה ללא שפיכה.

20/01/2006 | 13:42 | מאת: עופר

ד"ר לין למיטב ידיעתי אינך צודק בעניין זה. אפשרות האורגזמה ללא שפיכה ידועה ביותר בתרבויות לא מערביות - במסורות ההודיות והסיניות לדוגמא. ספרות פופולארית בנושא הינה לדוגמא "סודות האהבה של הטאו" מאת מנטאק צ'יאה - ניתן למצוא בצומת ספרים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים