חוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/01/2006 | 13:44 | מאת: אביבה

שלום אני בת 31 והחשק המיני שלי נמוך מאוד . אני יכולה לקיים יחסי מין רק פעם בחודש, למרות שבעלי רוצה, אני כל הזמן מתחמקת . רציתי ללכת לטיפול אך בעלי לא רוצה לבוא איתי . רציתי לציין שאנחנו כבר מקיימים יחסי מין אני מאד נהנת ומגיעה לאורגזמה .אני חושבת שזה מאד מפריעה לבעלי למרות שהוא לא מתלונן אבל אני מרגישה שנוצר ריחוק ואני מפחדת להפסיד אותו ושזה יגיעה למצב של בגידה. מה אני צריכה לעשות.(יכול להיות בעיה בהורמונים?)

15/01/2006 | 17:40 | מאת: ד"ר רן לין

לא נראה לי שהבעייה היא הורמונלית למרותתש תמיד את יכולה לבדוק את העניין - אני חושב שהדבר הרבה יותר בתחום הנפשי הרגשי ולשם את צריכה לפנות לקבלת טיפול

16/01/2006 | 10:34 | מאת: אביבה

למה הכוונה קבלת טיפול בתחום הנפשי הרגשי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים