לחבר שלי בעיות זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/01/2006 | 12:19 | מאת: עדי29

לד"ר לין שלום יש לי חבר מזה מס' חודשים. בעת קיום יחסי המין ,המשחק המקדים לוקח זמן רב והזיקפה מחזיקה זמן מועט. גם כאשר אנו שוכבים, פתאום "נופל לו". לדבריו זה בגללי , (הוא מבקש ממני לגלח הכל ואני לא מוכנה). הוא טוען שהוא לא נמשך אלי בגלל זה. מה אני יכולה לעשות. אני בטוחה שהבעיה היא אצלו וקל לו יותר להאשים אותי מאשר להודות בזה.

15/01/2006 | 13:41 | מאת: רוני

את ככל הנראה צודקת קל למצוא אשם אצל הזולת. חייבים למצוא את הזמן המתאים לבירור הבעיה לא נראה לי שכדאי לך להמשיך עימו ביחסים אם לא נמשך אלייך....

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים