השפעת הויאגרה - איך תלויה במצבו הגופני של המשתמש?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/01/2006 | 11:18 | מאת: יוחנן

שאלתי היא כזו: איך השפעת הויאגרה תלויה במצבו הגופני של המשתמש, כלומר אם נקצין: האם בן 80 שיקח ויאגרה יקבל זיקפת תותח כמו בן 20? האם לקיחת הכדור על ידי בחור בן 40 תגרום לתוצאות זהות לאלה שיתקבלו על בחור בן 60 שיקח את הויאגרה? האם ניתן להסיק משהו על מצבו של האדם שלוקח את הויאגרה מתוך תגובתו ללקיחת הכדור? כלומר, אם נניח בחור לוקח ויאגרה וכתוצאה מכך מצליח להגיע לזיקפה שניה חזקה מאד תוך רבע שעה, האם ניתן להסיק מכך על יכולתו להגיע לזיקפה כזו ללא הכדור? האם ניתן להסיק מכך על מצבו הגופני? האם כל גבר בכל גיל בכל מצב גופני יצליח להגיע לזיקפה שניה מהירה וחזקה כתוצאה מלקיחת ויאגרה? בתודה מראש על התשובות

15/01/2006 | 17:44 | מאת: ד"ר רן לין

בוא נפשט את זה - אין בן 80 אחד דומה לשני ולא בן 40 אחד דומה לשני. יש אנשים בני 80 - שלא צריכים ואיגרה בכלל וכל תוספת ויאגרה תשגע את כל הנשים בבית האבות. ויש בני 20 שאפילו 100 מג לא יספיקו להם עקב הפרעה קשה בתפקוד.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים