אי זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/01/2006 | 00:28 | מאת: שם בדוי

שלום אני בחור בן 32 נשוי ואב לשניים בשנה האחרונה קיימת אצלי בעיה שמעולם לא ידעתי אני לא מצליח להגיע לזיקפה , לאחר ניסיונות רבים של חוסר הצלחה ואכזבה פניתי לרופא למין וכאשר סיפרתי לא את הבעיה נאמר לי שזה בראש שלי וקיבלתי את הכדור הסיאליס רק לתקופה קצרה של חודש חודשיים עד שזה "יעבור לי" אך לצערי אין שיפור בכלל ואפילו התדרדרות במצב מה עלי לעשות?

09/01/2006 | 11:09 | מאת: רוני

עלייך לחזור לרופא לביצוע בדיקות הורמונאליות + תיפקוד זיקפת לילה אם יסרב לך תחליף רופא

10/01/2006 | 00:10 | מאת: עופר

הרבה זמן היתה לי בעיה כמו שלך. הלכתי לסקסולוג והוא אמר לי את אותם דברים כמו לך. אני לא חושב שזה העניין. אני חושב שהבעיה שלך היא פיזית, אם כי הרופאים לא יודעים לחקור את זה עדיין. דווקא בגלל זה יש לה פיתרון פשוט יחסית. אני אציע לך כאן משהו שבטח יישמע לך מוזר, אבל תאמין לי, זה עובד: תפסיק לגמור. אני רציני. את הפיתרון הזה לאין אונות אפשר למצוא במסורת הסינית, ההודית, היהודית, האינדיאנית ועוד. אלא שהרופאים מתעלמים מזה כי הם יהירים או בורים. תקיים יחסי מין בלי לגמור. תפסיק לאונן, ואם אתה מאונן אז אל תגמור. אם תתמיד, בתוך מספר שבועות ומקסימום כמה חודשים, תגלה שעומד לך בלי בעיה ואתה גם שומר על הזקפה. תנסה את זה, אין לך מה להפסיד, ויש לך המון מה להרוויח. אם ,תהיה מעוניין לנסות, אתה מוזמן לשאול אותי יותר על העניין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים