חשק

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/11/2005 | 15:17 | מאת: ורה

אני בת 45 נשואה 20 שנה לגבר אוהב. הבעיה היא שאין לי חשק אליו, ואילו לגברים אחרים, כן. אני לא עושה כלום בענין אך מתוסכלת מאד. כמו כן רציתי לשאול האם זה יתכן שבחור בן 30 רווק יתעניין בי מינית או שזה דמיוני הפרוע. תודה מראש ורה

25/11/2005 | 08:55 | מאת: לוורה

בהחלט גבר רווק יכול לחשוק באשה בשלה הגדולה ממנו במספר שנים. אני אישית לא בעד קשרים כאלו. לגבי היחסים שלך עם בעלך נראה שאורח החיים מביאים אתכם לחוסר ריגוש ושחיקה. מציע לשנות קצת אווירה וללכת ליעוץ זוגי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים