בעיה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/11/2005 | 09:50 | מאת: אלמוני

שלום רב. אני בחור בן 24 שסובל כמה זמן מה מבעיה שאינני יודע ממה היא נובעת ואני אסביר. בעברי הייתי הולך לנערות ליווי ולמזלי נגמלתי מההרגל המגונה הזה. בעייתי היא כזאת:כאשר אני מקיים יחסי מין עם בחורה שהיא לא נערת ליווי אין לי את אותו חשק כמו היחסי מין עם נערת ליווי.אני בקושי מצליח לגמור ולוקח לי זמן להגיע לזקפה מה שלא קורה לי עם נערת ליווי.אם כך מה אתם ממליצים לי לעשות?אני לא רוצה ללכת לסקסולוג.

24/11/2005 | 14:11 | מאת: ד"ר רן לין

אתה גם לא צריך ללכת לסקסולוג אתה פשוט צריך למצוא את אותה בחורה שמביאה לך את אותם ריגושים שנותנת לך נערת ליווי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים