בעיה בתיפקוד המיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/11/2005 | 19:50 | מאת: אסתר

שלום לדוקטור לין רן. שמי אסתר אני בת 35 גרושה כ7 שנים יש לי חבר כחצי שנה יש לו בעיה שאנחנו מקיימים יחסי מין האיבר מין נופל לו אין לו זיקפה חזקה ניסיתי להיכנס להיריון אבל לא הצליח מכיון שאיבר מין שלו לא חזק ואני מודאגת מאוד שלא יהיה לנו ילדים האם תוכל לעזור לנו אני מאוד אודה לך.

24/11/2005 | 08:29 | מאת: ד"ר רן לין

הפרטנר צריך לבצע בדיקות הורמונליות וכן בדיקת זקפה בשינה. אם תהיה הפרעה יהיה צורך בביצוע אולטרסאונד דופלר של עורק הפין. בכל מקרה בינתיים ניתן להיעזר בכדורי ויאגרה עד לתוצאות הבדיקות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים