סרוקסט

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/11/2005 | 11:41 | מאת: גיל

יש לי בעיה שהרבה פעמים הזקפה חלשה ויש לי שפיכה מוקדמת בכל מצב גם אם הזקפה חזקה וגם אם חלשה . עשיתי בדיקות דם , רמת הטוסטרון שלי תקינה וכן יש לי זקפה במשך הלילה , כמעט אף פעם בבוקר ,הלכתי לרופא והוא אמר לי לקחת סרוקסט , עדיין לא ניסיתי , השאלה שלי האם הסרוקסט אמור לעזור והאם אני עלול לפתח תלות בכדורים.

24/11/2005 | 08:31 | מאת: ד"ר רן לין

הסרוקסט אינו עוזר במקרים האלה בכלל - אבל הייתי רוצה בכל את לראות בדיקת זקפה בזמן שינה

26/11/2005 | 09:34 | מאת: גיל

האם אני עלול לפתח תלות לסרוקסט או שזה אמור להיות למספר פעמים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים