בעיית זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/11/2005 | 20:45 | מאת: משה

אהלן רן בן 27 . יש לי חברה מאוד חמודה. כשאנו נכנסים למיטה אני לא מצליח להעמיד אותו . הוא פשוט לא מגיב לכלום. גם למין אוראלי שחברתי עושה לי. לפעמים בבוקר הוא עומד אך שאני בא לבצע את החדירה הוא מתקפל ולא נכנס. לאחר כמה נסיונות הוא נופל. מה עושים ואם אפשר ואיך להגיע אליך מכיוון שאני נבוך מדי להגיע אל הרופא שלי. תודה ד"ר

22/11/2005 | 18:01 | מאת: ד"ר רן לין

בגילך - לך לבצע בדיקות הורמונליות לטסטוסטרון ופרולקטין וכן - מבדק זקפה בעת שינה של חלום - על ידי מכשיר הנקרא ריגיסקן. לאחר מכן נראה מה מידת ההשפעה הפסיכולוגית על הבעייה האורגנית

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים