חוסר תפקוד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/11/2005 | 11:39 | מאת: רון

שלום אני בן 27, וכתוצאה מחרדות אני משתמש בכדורי ויאגרה בערך שנה. קרה לי פתאום שלמרות שנטלתי כדור לא היתה לי זקפה.(כמובן שהיה גירוי) האם החרדה גוברת על השפעת הכדור ? תודה

21/11/2005 | 08:21 | מאת: ד"ר רן לין

לא זה יכול לקרות ואל תילחץ מזה - כנראה לא היה לך מספיק גירוי מחשבתי

26/11/2005 | 19:06 | מאת: רון

ד"ר לין שלום הבעיה חוזרת על עצמה. למרות שאני מנסה לא להיות בלחץ, הלחץ מתגבר עוד יותר. אני בתחילת קשר והדבר מלחיץ אותי עוד יותר. מה עושים ? איך מתגברים על זה. בת הזוג שלי מבינה, אבל נראה לי שגם הסבלנות שלה נגמרת.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים