אוננות מוזרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/11/2005 | 10:36 | מאת: אורי

שמי אורי,אני בן 22,פעולת האוננות מאז ומתמיד די הרתיעה אותי,הפעולה עצמה דוחה אותי אבל כמובן שאני צריך אותה לכן אני לא נוהג להשקיע בה יותר מידי מאמץ וכאשר יש לי חשק מיני אני מחכך את האיבר במיטה בלי שהאיבר יעמוד אפילו ופולט את הזרע פשוט בלי שיעמוד האם זה פוגע באיבר? כי היו לי מקרים שלא תפקדתי מינית ברגע האמת.

19/11/2005 | 15:40 | מאת: ד"ר רן לין

ממש לא פוגע ולא פוגע בשום דבר אבל אתה צריך להתרגל להינות עד למקסימום מהפעולה עצמה - שהיא כלל לא מזיקה וכל זמן שאין לך קיום יחסים קבוע - אפילו בריאה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים