זוגיות בלי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/11/2005 | 02:38 | מאת: יסמין

אני (32) ובעלי (32) נשואים כבר ארבע שנים, לפני כמעט שנתיים התחילו בעיות בזוגיות שלנו ובעיקר ביחסי המין והאינטימיות ( או בעצם בהעדרם!) . בהתחלה, הוא אמר שאין לו זמן, אחר כך אמר שהוא עייף, והיום הוא אומר שאין לו חשק בכלל! למרות כל השיחות שיזמתי (והמריבות שנבעו בעיקר מהתסכול שלי) שום דבר לא השתנה והמצב הלך והחמיר. כתוצאה, מצבי הנפשי ירד (גם הדימוי העצמי) והמריבות התרבו עד שהצבתי מין אולטימטום: " או שאתה עושה משהו בנידון או שאנחנו מפסידים את הקשר. לבד, אני לא יכולה להילחם על הקשר שאני כן רוצה מאד להציל". שנינו עדיין אוהבים ומודעים לזה שיש לו בעיה בתפקוד המיני. השאלה שלי היא: למי הוא יכול לפנות? ומה עוד אני יכולה לעשות כדי לעזור לו?

19/11/2005 | 15:41 | מאת: ד"ר רן לין

נתחיל מזה שאת פונה ולא הוא - או שניכם למה? זוהי הנקודה הראשונה של ההסכמה שאתם צריכים להסכים - לפנות ביחד

19/11/2005 | 18:43 | מאת: יסמין

תודה על התגובה! שנינו הסכמנו שצריך לטפל בבעיה, ואין לנו שום בעיה לפנות לעזרה (אני אפילו מוכנה ללכת לבד אם זה עוזר) אבל אני פשוט לא יודעת למי לפנות, אורולוג? ייעוץ לזוגות? רופא משפחה? אני לא יודעת אם הבעיה פסיכולוגית או פיזית. תודה מראש!

20/11/2005 | 02:01 | מאת: יסמין

רציתי לציין שבעלי לוקח "קומדין" לדילול דם וגם "אלטרוקסין", האם התרופות שהוא לוקח משפיעות על החשק המיני שלו? תודה מראש!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים