חשק מיני ירוד כתוצאה מ Recital

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/11/2005 | 19:05 | מאת: תל אביבי

שלום, אני וחברתי בני 26 חברים זה מס' שנים. לפני שנה איבחנו לה OCD והיא החלה בטיפול תרופתי. תחילה החלה ב Prizma ולאחר מס' חודשים הוחלף הטיפול בעקבות ירידה משמעותית בחשק המיני ב Recital 60 mg/day. הטיפול ברסיטל נחל הצלחה משמעותית ב OCD אך החשק המיני שלה הושפע לטובה רק במעט. אנו מודעים לבעיה והיא אף ניסתה להוריד את המינון לאחרונה ל 40. ההורדה של המינון החמירה את הסימטומים של ה OCD ולכן היא העלתה חזרה ל 60. כך שאני לא רואה שיפור משמעותי בעתיד הקרוב בחשק המיני . מה ניתן לעשות כדי לשפר את החשק המיני שלה? אני אוהב אותה מאד ואני מאד סבלני, אבל משהו צריכים לעשות... בברכה

18/11/2005 | 07:48 | מאת: ד"ר רן לין

בעייתי. משום - שהבריאות גוברת על הצורך הזה של החשק המיני אני מעריך על פי בריך שזוהי תקופה מוקדמת מידי והיא עדיין על הטיפול והייתי מציע בשלב הזה הרבה חום ואהבה ולעזוב את הסקס כמטרה בפני עצמה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים