נעלם לי החשק המיני - מה עוד ניתן לעשות?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/11/2005 | 17:16 | מאת: ליאן

שלום, אני בת 30 ונמצאת בקשר זוגי מקסים ואוהב מזה שנה וחצי. היה לי תמיד חשק מיני בריא וטוב ופתאם לפני כמעט שנה הוא נעלם. הגניקולוג המליץ לי להחליף את הגלולות מגינרה למליאן וזה לא עזר.אח"כ הוא המליץ לי להפסיק עם הגלולות, עשיתי הפסקה של כארבעה חודשים ולא חל שינוי. עשיתי בדיקות הורמונים והכל היה תקין. קניתי אפילו שמן ילאנג ילאנג לשיפור החשק וגם כלום לא קרה. השינוי היחיד שחל שעליתי מעט במשקל אך זה היה לאחר שירד לי החשק המיני. אני מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות יותר, אין לי כאבים ואין לי שום בעיה הנראית לעינו של הגניקולוג. חבר שלי מודע לבעיה ומאוד משתדל להבין אבל גם הוא מתחיל להתייאש. אשמח לקבל המלצות כיצד ניתן לשפר את המצב.

17/11/2005 | 17:46 | מאת: ד"ר רן לין

לא הצלחתי מהסיפור להבין האם עשית בדיקות הורמונליות של בלוטת האדרנל ובלוטת התריס

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים