עוד שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/11/2005 | 13:06 | מאת: אבנר

אבל מה עושים נגד זה שאני מגיע עם בחורה לאקט ואני פשוט מרוב התרגשות מתקשה להעמיד את האיבר... אני לא יודע אם מדובר בבעיה בכלל לפני כמה ימים התכתבתי עם בחורה באינטרנט שיצאתי איתה כמה זמן לפני התחלנו לדבר על קיום יחסי מין והתחיל לעמוד לי הם זה מעיד על 100 אחוז תקינות גם אם כשאני מגיע לאקט זה לא תמיד עומד? ומה עושים נגד התרגשות בעת קיום יחסי מין?

17/11/2005 | 17:55 | מאת: ד"ר רן לין

אני מניח שאתה צעיר בגיל העשרה? זה נורמלי וזה יעבור לך - ההתרגשות הכוונה. ואולי שוב תופיעה אצל חברה חדשה - ושוב יעבור

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים