כאבי ביצים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/11/2003 | 02:41 | מאת: דנה

אני בת 17, וחברי בן 18 ואנחנו כבר מקיימים יחסים מלאים. מידי פעם כשאנחנו מתחבקים ומתחרמנים (בלי סקס מלא), הוא מתלונן על כאבי ביצים. 1. רציתי לדעת ממה זה נובע (הסבר רפואי) 2. יש מקרים בהם הוא לא גומר (אפילו כשזה הרבה זמן) ואין לו שום כאבים - איך זה יכול להיות ? למה פעם כן ופעם לא ? מה ההבדלים בין המקרים ? 3. אם אני רוצה בכוונה לגרום לו לכאבי ביצים (במקום שיגמור) מה אני צריכה לעשות ?, איזה צורת גירוי תעבוד הכי טוב ? תודה מראש

06/11/2003 | 17:49 | מאת: ד"ר רן לין

את השאלה האחרונה אני מעדיף לא להבין לגבי השאלות הראשונות - כל פעם שהמנגנון של השפיכה נעצר מסיבה כלשהי - יזום או לא יזום - ישנו גודש של נוזלי הבלוטות השונות שמתרכז בבאיזור הצינוריות בערמונית וגודש זה שחוסם את מעבר הזרע - גורם לכאבים הנ"ל

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים