תופעה מוזרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/11/2005 | 12:29 | מאת: אבנר

שמי אבנר אני בן 22 התחלתי לא מזמן לצאת עם בחורות,בדרך כלל כשאני מתחרמן עם בחורה האיבר עומד והכל בסדר,כאשר אני מגיע למצב של לקיים יחסי מין אני מתחיל להתרגש ובקושי עומד לי,מה אפשר לעשות נגד זה? כל זה מלווה בזה שאין לי זיקפת בוקר,האם יש קשר? והעניין משתנה גם מבחורה לבחורה,פעם יצא לי לצאת עם מישהי והיא הצליחה לעמיד לי פעמיים רצוף בהפרש של 10 דקות,האם זה נורמלי שזה משתנה מבחורה לבחורה?או שזה משהו שאמור לקרות קבוע?

17/11/2005 | 12:55 | מאת: ד"ר רן לין

נורמלי לחלוטין - ואתה בעצמך אומר שיש לך זקפות תקינות אצל בנות מסויימות - מה שמראה שהבעייה אם בכלל קיימת - אינה בעייה אורגנית אלא התנהגותית. ולמה אמרתי אם? כי נראה לי שלא קיימת בעייה כלל

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים