בעיות זיקפה בקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/11/2005 | 23:09 | מאת: זיו

ד"ר שלום, אני בגיל 30 לחיי,הכרתי בחורה לא מזמן, אנחנו "מאוהבים עד הגג" כמו שאומרים. כיף לי איתה מבחינה אינטלקטואלית, אנחנו אוהבים להתחבק ולהתנשק ואנחנו בכלל אוהבים להיות ביחד. אבל יש לי בעיה אחת, אני לא מגיע לזיקפה באופן טבעי כשאני לידה, זה נורא מתסכל, אני חושב שאני חושש לאכזב אותה במיטה, עומד לי לסרוגין אבל אני עדיין חושש שאני יאבד את הזיקפה תוך כדי ולכן עדיין לא עשינו סקס. אני מצליח לגרום לה לגמור במין אוראלי והיא מנגד לא כ"כ בעניין של לתת אוראלי. אין לי בעיה עם זה אבל בקשרים קודמים שהיו לי ,לרוב הזיקפה החזקה באה עם קיום מין אוראלי ואז לא היתה בעיה לעשות סקס למרות שהיא גם אז לא באה באופן טבעי אלא רק עם קיום מין אוראלי יש לציין. אני מצליח להגיע לזיקפה יפה בסרטי פורנו שאני רואה ולגמור די בקלות. אבל ביחסי מין יש איזה שהוא מחסום משום מה, אני מניח שזה איזשהוא מחסום פסיכולוגי. מה את מציעה לעשות? אם את חושבת שעלי לגשת לבעל מיקצוע למי בדיוק את ממליצה. אני מאזור המרכז. תודה.

18/11/2005 | 07:56 | מאת: ד"ר רן לין

לקח לי זמן להתגבר על זה שאת מתייחסת אלי בלשון נקבה ובסוף החלטתי שאת פשוט צוחקת ממני. עכשיו ברצינות- נראה לי ששוה שתלך להיבדק - בדיקה הורמונלית ובדיקת זקפה בזמן שינה - לשניהם - יש חשיבות רבה בהחלטה האם מדובר בבעייה אורגנית או התנהגותית. גם בשבילך חשוב לראות את התוצאות לחיזוק הביטחון העצמי שלך מאחר ואני משוכנע על פי התיאור שהכל התנהגותי היבנת אותי אחותי?

20/11/2005 | 22:51 | מאת: m.d

שלום לך !!!!!! אני בן 23 יש לי חברה ואנחנו אוהבים זה את זה, אבל יש לי בעיה! אני לא מצליח להגיע לזיקפה בעת קיום יחסים זאת אומרת כשאנחחנו נימצאים בזמן משחק מקדים אז הכל טוב ויפה אבל איך שאני מחדיר אז תוך כמה דקות נופל לי זה משגע לי את החושים אני כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי אנא ממך תיעץ לי מה לעשות כי אני מתוסקל עד מאוד וגם חברתי תודה לך!!!!!

21/11/2005 | 08:23 | מאת: ד"ר רן לין

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים