ER הפרעה נתפקוד המיני.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/11/2005 | 09:13 | מאת: שב

אני בן 63 עברתי ניתוח ברקטום פי הטבעת כ10 סמ" וכמוכן סובל בסכרת עד 160 180 לפעמים 137 לפני הניתוח היתי לוקח כדור ויגראה100 אחר הניתוח לא עוזר לי. נשלחתי למרכז רמבם והוא נתן לי זריקות ולא עזר לי שהו ידע שאני עברתי ניתוח . אני שואל אם ניתן לקבלכמות יותר גדולבכדור או זריקות או הקרנותפגע באבר המין. אך אפשר לראפות מזה.

15/11/2005 | 17:54 | מאת: ד"ר רן לין

את הקטע של ההקרנות לא היבנתי מה אתה מתכוון אפשר לשלב את הויאגרה עם טסטוסטרון במשחה - או לעלות טיפה במינון - או לבצע זריקות לתוך אבר המין

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים