האם הוא נמשך אלי למרות שלא עומד לו?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/11/2005 | 16:08 | מאת: דנה

התחלתי (מס' פגישות)לצאת עם בחור חמוד מקסים וחם, אבל בפעם הראשונה שנכנסנו למיטה לא עמד לו, ובפעם השניה הוא פשוט לא הצליח לגמור. הוא אמר שזה לא קרה לו בעבר, והיה נבוך. בכל מקרה, זה העלה בי חששות שהו בכלל ביסקסואל, הוא אומנם מראה משיכה כלפי והיו לו הרבה קשרים עם נשים ארוכים ןקצרים בעבר, אבל הנושא הזה ועוד כמה התנהגויות אחרות מעלות בי את החשש ולא מאפשרות לי להפתח לקשר או/ו להמשיכו. איך שואלים אותו? איך יודעים (אגב אנו בתחילת הקשר ,כך שרמת הפתיחות עדיןן מוגבלת). תודה

14/11/2005 | 18:25 | מאת: רוני

משיכה מינית לבת זוג אכן גורמת לזיקפה יתכנו מקרים בהם יש כשל מערכתי או פסיכולוגי

15/11/2005 | 06:55 | מאת: ד"ר רן לין

פשוט כמו שאת אומרת - תבררי את הגישה שלו לנושאים שונים - אבל - הייתי מציע את זה רק - אך ורק - אם את רצינית כלפיו - ואם הנושא העתידיד האפשרי של ביסקסואליות עשוי להציק לך בהמשך - אחרת חבל על הזמן

16/11/2005 | 12:08 | מאת: סקרן

דנה שלום עוררת שאלה מאוד מעניינת שאני מכיר אותה אישית מחיי. לדעתי משיכה מינית לא בהכרח מתבטאת בזיקפה חזקה אוטומטית לפעמים צריך גם 4PLAY אני יודע מהעבר שלי שהייתי משוחרר נפשית היתה לי זיקפה חזקה עם בנות ושהייתי פחות רגוע לקח יותר זמן. יתכן שהבחור שהכרת יש לו בעיה באינטימיות וקושי ריגשי, יתכן אבל לא בטוח שיש לו חרדת ביצוע איתך מאחר והוא רואה בך קשר למטרה רצינית. יש גם אפשרות אחרת כמובן שהוא נימשך לגברים אבל לא הייתי ממהר להסיק מסקנות לא כל בחורה שאשכב במחיצתה אקבל זיקפה, דווקא עם הבחורות שלכאורה נראו לי איכותיות ולקשר רציני עמד לי פחות ובחורות שהרגשתי משוחרר יותר זרם יותר טוב. בכל מיקרה שיהיה לך בהצלחה אשמח לתגובה שלך, אפשרי גם במייל

18/11/2005 | 07:53 | מאת: ד"ר רן לין

לא שהתגובה הזו לא הייתה מצויינת וחשובה אבל זה פורום לא?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים