לא גומרת.. מיואשת!!

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/11/2005 | 20:27 | מאת: אנונימית

אני ממש מיואשת התחלתי לקיים יחסי מין בגיל 16 וחצי בערך לפני שנתיים פחות או יותר.. יש לי חבר ואנחנו שוכבים אנחנו מאוד פתוחים אחד עם השני לא מסתירים שום דבר ולא לחוצים.. הבעיה שלי היא שאני לא מצליחה להגיע לאורגזמה.. חשוב לציין שרק לאחרונה התחלתי לאונן בעצמי.. אבל גם ככה אני לא מצליחה לגמור.. בעבר היה לי בעיה שהרגשתי תמיד במהלך קיום יחסי המין לחץ להשתין.. דיברנו על זה כי חשבתי שזאת בעצם האורגזמה (יש לי הרבה חברות שאומרות שהם גם מרגישות לפעמים שהן צריכות להשתין) ובזמן אוננות הוצאתי את זה וזה היה פיפי.. אני ממש מיואשת.. אני לא רואה סימנים לאורגזמה.. וגם חבר שלי ממש משתדל.. אנחנו לא מצליחים (לא מצליחים בקשר אלי- הוא גומר -- הבעיה אצלי) וזה ממש מתסכל את שנינו.. מה לעשות?! תשובה מהירה בבקשה.. זה ממש מתסכלללל

15/11/2005 | 06:57 | מאת: ד"ר רן לין

בפעם הבאה תחליטו - שהוא לא גומר בכלל - אלא הכל מושקע בך - הוא ממש לא מפעיל את אבר המין שלו - אלא ידיים ולשון ונראה איפה ובאיזה איזור בגוף הרגישות שלך היא הכי גבוהה. ושוב - אבר המין שלו יהיה מחוץ לתמונה - עד לאחר הגמירה שלך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים