קיום יחסי מין לאחר השתלת סטנד בעורקי הלב

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/09/2003 | 23:29 | מאת: רקפת

גבר בן 58 עבר אוטם בשריר הלב לפני כ-9 שנים, מאז תפקוד תקין בכל פעולות היומיום.לפני כ-3 חודשים, אירוע לבבי נוסף ובעקבותי הושתל סטנד בעורק הלב לצורך הרחבת העורק.כיום ישנה בעיית זיקפה ושפיכה מאוד מוקדמת. כיצד אפשר לעזור? עלי לציין שהנ"ל מאוד מוטרד ומדוכא עקב זאת

14/09/2003 | 06:58 | מאת: ד"ר רן לין

חברת פייזר - מביאה הוכחות שאפשר אז להשתמש עם ויאגרה אני זהיר יותר במקרה הזה - והייתי שולח את החולה לחוות דעת קרדיולוג באשר למצבו הקרדיאלי העכשוי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים