ד"ר לין הנכבד,זה מוגזם

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/11/2005 | 10:33 | מאת: ממתין לתשובה

אם אין בכוונתך לענות לשאלות הפורום אנא התפטר מניהול הפורום ואפשר לרופאים אחרים לענות .אנשים מחכים פה לתשובות פרקי זמן בלתי סבירים וזה כבר באמת מוגזם.

15/11/2005 | 06:58 | מאת: ד"ר רן לין

ואללה נראה לך שהרבה יסכימו לתת את התשובות האלה בזמנם החופשי?

16/11/2005 | 22:27 | מאת: סקרן

לממתין לתשובה, את יכול לעשות חיפוש בפורום אם התשובה לא ניתקבלה עדיין. חוץ מזה תגיד תודה שהוא עונה לך בזמנו החופשי באמת ועושה עבודתו נאמנה שאני מעלה בעיה אני מחפש אותה בארכיון ומוצא את מבוקשי בהצלחה

18/11/2005 | 07:57 | מאת: ד"ר רן לין

תודה סקרנון עוד מעט יחשבו שאתה - עובד אצלי

17/11/2005 | 06:14 | מאת: יוסי

אתה חצוף !!! דר' לין לא חייב לך דבר !!! דר' לין עושה עבודתו נאמנה, מעל ומעבר. שאלת את עצמך, מה הדר' היקר הזה עושה לביתו ? ממה הדר' מתפרנס? אני רק יכול להתנצל בשמך ולייחל שתדע להביע את כל התודות שמגיעות לו. תתאפס בחור. דר' לין לא חייב בכלל להתייחס אלך.

18/11/2005 | 07:58 | מאת: ד"ר רן לין

אוקי אוקי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים