בעייה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/11/2005 | 21:21 | מאת: רונית

היי אני בת 25 ויש לי חבר כבר בערך חצי שנה.אנחנו מאוד אוהבים אבל הבעייה היחידה שאנחנו לא מצליחים לקיים יחסים. אני לא בתולה והוא מאוד מנוסה. העניין הוא שאני לא מצליחה להשתחרר ולמרות שאני מאוד רטובה הוא לא מצליח לחדור כי אני מתכווצת שנייה לפני. אין לי טראומות למיניהן. רציתי לדעת אם יש איזה שהוא כדור שמרפה שרירים או ג'ל שיכול לעזור לי. הוא מבקש ממני לעזור לו ל"הכניס" אבל אני ממש מתביישת כי אין לי מושג איך! אין לי מושג לאיזה כיון להכניס(יש לי כזאת בעייה גם עם טמפונים שאני לא מצליחה להחדיר). אני ממש מתוסכלת כיון שניסיתי להשתמש ב KY ג'ל אבל גם זה לא הלך. הגניקולוג אומר שהכל תקין. מה עושים? אני אשמח אם תייעצו לי. תודה

06/11/2005 | 15:31 | מאת: רוני

היי רונית ראשית את חייבת להכיר את מבנה גופך כולל איברים אינטימיים. קחי מראה והתבונני, תלי לאצבעותייך להגיע לכל מקום אינטימי והרגישי את מהלך החדירה והנרתיק אני בטוח שלאחר מתזכי להכיר את גופך תוכלי גם להעזר ולעזור לפין להכנס למקום הנכון. כמו כן בחרי תנוחה נכונה ולא מיסיונרית אשמח להיות לעזר בפורום

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים