זיקפה חלשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/11/2005 | 11:30 | מאת: שרון

ד"ר אני לאחרונה מגלה שאין לינ זיקפות בוקר וגם הזיקפה יחסית חלשה מבעבר בדיקות דם כלליות תקינות בדיקת הורמונים רופא לא נתן כי טען שאני צעיר בן 31 מה יכולה להיות הבעיה קשה לי להוציא כל פעם סכומים עבור ויאגרה וכאלו מה עלי לעשות והאם הגיוני שחלק גדול מהפעמים שאני מתעורר לא קיימת זיקפה אשמח לתשובה מפורטת והצעות לטיפול

03/11/2005 | 13:30 | מאת: רינו

זיקפת בקר זה לא בדיוק הדבר הכי נעים. לפעמים זה אפילו כואב. אז עזוב את זיקפת הבקר. אבל אם אין לך זיקפה בזמן קיום יחסי מין, זו כבר בעיה. מה לגבי משחק מקדים ? תן לחברתך לגרות אותך. זה לא עוזר ?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים