בעיות בתפקוד המיני כ8 שנים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/11/2005 | 21:07 | מאת: קורינה

ד"ר יקר שלום רב. אולי אתה תצליח לפתור לי את הבעיה שיש לבעלי,מזה כ8 שנים הוא לוקח ויאגרה כיום גם הויאגרה לא עוזרת לו,בעלי עשה בדיקות הלך לכל מיני מומחים שקבעו חד משמעית לפי הבדיקות שיש לו הורמון גברי נמוך,הרופא נתן לו הורמון שיגביר לו את החשק שקיות בריח מנטול למרוח פעם אחת ביום אבל זה לא עוזר.יש לציין שבעלי עובד עבודה פיזית מאוד קשה והוא נכנס הביתה מאוחר בלילה,אין לי טענות ורצונות שכל יום נעשה את זה אני מאוד סבלנית ומאוד מבינה.לכן אנחנו נפגשים במיטה בערב שבת או במוצאי -שבת שהוא לא עובד,בעלי מאוד עצבני מכל הסיפור הזה ,הוא הגיע למצב שהוא ממש ביקש ממני שאני יחפש לי גבר אחר הסברתי לו שאני לא מסוגלת לעשות כזה דבר .יש לציין שהוא בגיל 40 ואני בת 35 אנחנו נשואים כ18 שנה ויש לנו שני ילדים מקסימים,החיים שלנו לא מי יודע מה אני מנסה להחזיק מעמד אבל כבר אין לי כח יותר,אם אתה יכול לעזור לי אני אשמח וכן אכתוב לך עוד דברים כדי שתבין את כל התמונה.

03/11/2005 | 08:12 | מאת: רוני

שלום מבין לליבך, מין אינו רק אקט של חדירה גם אם הזיקפה חלשה עדיין אפשר "להסתפק" במשחקי אהבה. יש היום הרבה מה לעשות הנושא במרפאה אורולוגית נסו לברר את הסיבה במקום למצוא רק פתרונות רפואיים יש סיכוי שחיי המין יחזרו לאיכותם.

03/11/2005 | 13:33 | מאת: רינו

עצבני זה לא טוב . צריך הרבה סבלנות. והוא צריך להשקיע . לפנות זמן. לנסות כל מיני תנוחות. פנטזיות. סרטים כחולים. משחקים מקדימים. לגרות אותו עם הלשון, עם דיבורים גסים. אם כל אלו לא עוזרים ולא עומד לו, אז הוא צריך ללכת לרופא. יש לו בעיה. גם תבדקי שאין לו מישהי מהצד.

05/11/2005 | 15:57 | מאת: קובי

בשביל מה פותחים פורום, אם אין מי שיענה כאן באופן סדיר ? אנשים שואלים שאלות וחשוב להם לקבל תשובה כמה שיותר מהר , לא שבועיים או חודש אחרי. מקווה שתשתפרו בהמשך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים