גלולות דחוף???????????????????

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/11/2005 | 05:34 | מאת: סיימון

אשתי התחילה להשתמש בגלולות כמובן במחזור ולאחר המחזור כשרצינו לקיים יחסי מין הסתבר שיש לה כתא או הפרשה חומה ? ולכן איננה רוצה לקיים יחסי מין עד שתהיה נקיה. כמו כן היא נוהגת ללכת לימקווה לאחר כל מחזור . האם היא יכולה ללכת למקווה? האם מותר לקיים יחסי מין במצב זה ( האם לא אקבל מחלות) כמה זמן זה אמור להימשך...........

03/11/2005 | 13:35 | מאת: רינו

מה נכנסת ללחץ ? בטח שהיא יכולה ללכת למקוה. למה לא ? ואין לזה שום קשר למחלות. אם אתה שואל מבחינת ההלכה, אז פה זה בהחלט לא המקום. אתה צריך רב.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים