בעיות בזקפה - מבקש עזרה דחופה !

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/10/2005 | 20:25 | מאת: אורן

היי. אני בחור בן 33. לא קיימתי יחסי מין כבר תקופה ארוכה מאוד, לעומת זאת אוננות... בלי סוף. יש לי בעיה בהגעה לזקפה, לפעמים גם כשאני מאונן זה ל עובד וגם כשאני מגיע לזקפה, היא נעלמת מהר מאוד. לאחרונה אני בקשר שחשוב לי מאוד עם בחורה, שנינו מאוד מעוניינים לשכב ואני מוצא את עצמי מתחמק בכל מיני תירוצים. ברור לי שבלי מין , היחסים לא ימשכו בינינו ואני מאוד מפחד שאאבד אותה. מעבר לזה אני מאוד מעוניין לקיים יחסים , אבל אני פשוט לא מסוגל. 1.האם תוכלו לפרט לי אילו רופאים עליי לראות וכיצד ניתן לטפל בבעיה המאמללת הזו ? 2. האם ויאגרה תיתן לי מענה בטוח , או שעלול להיווצר מצב שגם במקרה כזה לא תהיה לי זקפה. 3. האם יתכן שהבעיה נגרמה עקב אוננות מרובה ? התשובות חשובות לי מאוד, אנא... עזרו לי.

04/11/2005 | 08:43 | מאת: אלמוני

אני לא רופא ותקח הכל בפרופורציה לדעתי כדי ללכת להתייעץ עם אורולוג כדי לשלול דבר ראשון בעיה אורגנית יש 2 בדיקות דם שיכולות לבדוק זאת, פרולקטין וטסטטוסטראון. יתכן שבעיות הזיקפה שלך הן בעיות רגשיות ולא אורגניות סביר להניח זה סקסולוג או סקסולוגית יוכלו לסייע אני אגב מגיע בקלות לזיקפה דרך אוננותמול אינטרנט או משהו מגרה אחר, שנמצאת בחורה לידי סף הרגישות גבוה יותר, למרות שלדעתי זה מאוד תלוי איזה בחורה נמצאת איתי, לפעמים אנחנו רוצים מאוד לשכב עם מישהי אבל לא מספיק בא לנו עליה, ועל מישהי אחרת זה זורם טוב. בהצלחה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים