זקוק לעזרה לגבי תוצאות בדיקת PROLACTINE TESTOSTERO

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/10/2005 | 16:15 | מאת: אלמוני

שלום להלו תוצאות בדיקת הדם PROLACTINE - 107 התחום המותר 45-375 TESTOSTERONE-18.5 התחום המותר 8.4-28.7 האם העובדה שהתוצאות נמצאת ברמה הנמוכה משפיע על סף הרגישות של הזיקה שלי. עשיתי בדיקת דם כדי לשלול בעיה אורגנית. אני לא מצליח להגיע לזיקפה מספיק חזקה כדי לחדור לבת זוג באינטימיות מגיע לסיפוק שהבחורה מאוננת לי בלבד!! מצליח להגיע לסיפוק עצמי אך ורק באוננות שמתגרה באינטרנט או סרט כחול

31/10/2005 | 16:50 | מאת: רוני

היי תוצאות הבדיקות שלך מעולות (בנורמה) יש לחפש כיווני הפרעה אחרים

31/10/2005 | 20:28 | מאת: אלמונית

לפי דעתי עצם העובדה שאתה מצליח להגיע לסיפוק מוכיחה שאין לך בעיה. דעתי היא שהבעיה היא נפשית אצלך - סף הגירוי שלך מתאים לבחורות מהאינטרנט ולנשים מהסרטים. אתה רגיל להתרגש לבד, לאונן לבד ובעצם רק לאונן. אתה לא רגיל לנשים מהחיים (!) לא רגיל לסקס עימן ואולי גם לא מכיר סיפוק בעזרתן במין אמיתי,אוהב ומיוחד. אולי כדאי לך לעשות ניסוי עם עצמך - להתנזר מפורנוגרפיה באינטרנט ובסרטים (כי הרי אתה יודע ששם הכל רחוק כ"כ מהמציאות) ובזמן שאתה נמצא עם בת זוג להקדיש לה ולך את מלוא תשומת הלב במשחק המקדים ואז החדירה תהיה הדובדבן שבקצפת... בהצלחה...

31/10/2005 | 20:30 | מאת: אלמונית

לפי דעתי עצם העובדה שאתה מצליח להגיע לסיפוק מוכיחה שאין לך בעיה. דעתי היא שהבעיה היא נפשית אצלך - סף הגירוי שלך מתאים לבחורות מהאינטרנט ולנשים מהסרטים. אתה רגיל להתרגש לבד, לאונן לבד ובעצם רק לאונן. אתה לא רגיל לנשים מהחיים (!) לא רגיל לסקס עימן ואולי גם לא מכיר סיפוק בעזרתן במין אמיתי,אוהב ומיוחד. אולי כדאי לך לעשות ניסוי עם עצמך - להתנזר מפורנוגרפיה באינטרנט ובסרטים (כי הרי אתה יודע ששם הכל רחוק כ"כ מהמציאות) ובזמן שאתה נמצא עם בת זוג להקדיש לה ולך את מלוא תשומת הלב במשחק המקדים ואז החדירה תהיה הדובדבן שבקצפת... בהצלחה...

01/11/2005 | 22:23 | מאת: אלמוני

אלמונית שלום, אני מסכים לכל מילה שכתבת, יש לי כנראה סף רגישות נמוך לבחורות שאני רואה באינטנרט, וסף רגישות גבוה יותר במציאות, הקטע הוא שאני לא מצליח להגיע לזיקפה מספיק חזקה במציאות כדי לחדור לבחורה וזה נורא מתסכל, אני מגיע לסיפוק דרך מסג ידני שלה ומין אוראלי. ניסיתי להתנזר ממצלמות ל 10-12 יום אבל זה לא עזר, חזרתי לסורי אני מרגיש שיש לי חלל בחיים שאני ממלא אותו, בדרך כלל זה בלילה. אציין שאני מנהל אורך חיים נורמלי, עבודה ספורט בילויים. רק בקטע הזוגי אני לא מגיע לאינטימיות מלאה ולא הכח מחזיק מעמד בקשרים עם בנות המין היפה, אשמח אם תוכלי לעזור לי, רשמתי גם את המייל

10/11/2005 | 20:48 | מאת: אבינועם

אני בן 54 ולאחרונה אין לי זיקפה אבל יש לי חשק

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים