ריח רע בואגינה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/10/2005 | 02:08 | מאת: שרמנטית

אני בחורה מאד נקייה והגיינית וסובלת לעיתים תכופות מריח רע בואגינה. מקלחות תכופות, קרמים וריחות ארומטים אינם מסייעים להפגת הריח הבסיסי ביחוד כאשר אני פעילה מינית בצורה קיצונית. האם יש תכשיר למנוע את הריח מלכתחילה או זריקה נוגדת ריח רע חריף מהואגינה?

04/11/2005 | 15:17 | מאת: תשובה לשרמנטית

בהרבה מקרים לריחות של הגוף יש קשר לתזונה.ואולי כדאי לברר אם יש לך פטריה.

17/03/2009 | 11:52 | מאת: עינת

אני סובלת מריח רע מאוד בואגינה. נבדקתי אצל 2 רופאי נשים ששללו פטריה. עשיתי פעמיים תרבית. הראשונה יצאה תקינה לגמרי. השניה תקינה אך חסר פלורה. קיבלתי נרות וגינאליים ל- 6 ימים וכן כמוסות שמכילות את החסר. הריח עובר בזמן שאני מקבלת מחזור וחוזר מיד שהדימום מפסיק. מה לעשות?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים