עבור ד"ר לין-מדוע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/10/2005 | 14:45 | מאת: אורן

לא קיבלתי שום תשובה בקשר לשאלה ששאלתי לגבי בעיית האימפוטנציה עקב לקיחת כדור NARDIL? בתודה מראש.

15/11/2005 | 09:09 | מאת: ד"ר רן לין

אני אבדוק לגבי התרופה הספציפית. לידיעתך - אנא קרא בהוראות התרופה - כמעט כל תרופה גורמת או עלולה לגרום להפרעה בתפקוד המיני

17/11/2005 | 22:09 | מאת: אורן

ראשית תודה רבה על התשובה. אכן נאמר לי שהנרדיל עלול לגרום לאימפוטנציה,כמו הרבה תרופות פסיכיאטריות. האם זה אומר,שכל זמן שאני נוטל "נרדיל" (ובמצבי ייתכן שזה לכל חיי),אצטרך לוותר לגמרי על קיום יחסי מין נורמליים?? האם אין איזשהו פתרון,או לפחות תרופות או טיפולים עתידיים,העשויים לעזור במצבים של אימפוטנציה עקב נטילת כדורים? בתודה מראש.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים