שפיחה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/10/2005 | 20:01 | מאת: בן 17

אני מתאר לעצמי שהנושא הזה עלה הרבה מאוד בפורום הנ"ל כמו שברבים אחרים שכבר קראתי . מצטער שאני מעלה אותו שוב , אך אני די זקוק לאיזה שיהו פיתרון ... אני בן 17 ויש לי חברה כבר יחסית הרבה זמן . אני יודע שכמה שהזמן עובר אנחנו רק מתקרבים ללשכב ומזה אני הכי מפחד . אני אוהב אותה המון ואני ממש לא רוצה לאכזב אותה היא הראשונה שלי . לא הייתי כ"כ דואג אילולי הייתי גומר מהר (2-3 דקות ) . אני ממש נואש ולא יודע מה לעשות , חקרתי כבר די הרבה פורומים ועדין לא מצאתי כלום . אולי מישהו יכול לתת לי איזושהי דרך להאריך את זה , לא אכפת לי אפילו להעלים את השפיחה בכלל ... תודה מראש בן 17 .

28/10/2005 | 07:40 | מאת: רוני

היי בעייתך אינה שפיכה מוקדמת אלא לא מספיק ארוכה. זה מאוד טבעי לנער בגילך עד אשר תלמד לשלוט בשפיכה ולהנות מזמן ארוך יותר... שפיכה מוקדמת נמדדת בשניות...

29/10/2005 | 01:30 | מאת: בן 17

אולי בכל זאת קיימת דרך כל שהיא לאמן זאת , או משהו כדי להאריך (אני מדבר על עבודה עצמאית ... כי זה נורא חשוב לי וגם עדיף שהיא לא תדע מזה ...) תודה רבה מראש

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים