איך אפשר לקיים יחסי מין מהנים???

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/10/2005 | 00:18 | מאת: שולי

שלום יש לי שאלה אני וחברי חברים כמעט 4 שנים ותמיד היתה לנו בעיה ביחסי המין, יותר נכון אני הייתי הבעיה מכיוון שלא הייתי כל כך מעוניינת והיה יובש בנרתיק וכאבים בחדירה. "בא" לי באמת רק פעם בחודש או חודשיים ואת רוב הפעמים שאנחנו מבצעים זה רק כדי לרצותו. אני רוצה לדעת מה הבעיה אתי למה אין לי את הרצון לעשות את "זה"? למה אני לא אוהבת לאונן? למה אני לא נדלקת בקלות? אני באמת רוצה שיהיו לנו יחסי מין סדירים ומהנים ושלא יהיו כעוד דבר שצריך לעשות. בבקשה אם יש משהו שאתה יכול להמליץ לי אשמח מאוד. אני רק רוצה לציין שאני מאוד אוהבת את חברי וזה דבר שמאוד מפריע לנו ואפילו גורם לו לחשוב שאולי משהו אצלו לא בסדר

27/10/2005 | 11:27 | מאת: רוני

שלב ראשון מין בא מהראש ולא ממקום אחר בוודאי שיובש בנרתיק מהווה בעיה נסי להשתמש בגל על בסיס מים שלהבי במשחק מקדים מקווה שעזרתי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים