בעיה "קשה"

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/10/2005 | 12:03 | מאת: צריך עזרה דחוף

טוב אז ככה...כמעט כל פעם שאני וחברה שלי מגיעים למצבים אינטימיים של לפני או בזמן סקס ורק בזמנים האלה איבר המין שלי מתרכך ואני לא מצליח להגיע לזיקפה מלאה רק בעזרתה של חברה שלי שמרוב ייאוש כבר מתייבשת ולכן אי אפשר להמשיך ביחסי המין. מה שכן שלפני קיום היחסים בזמן שאנחנו סתם מתחרמנים הוא עומד בסדר גמור ואין לי בעיה להחזיק אותו במצב הזה אלא רק כאשר מגיע הזמן לקיום היחסים או בזמן הקיום הוא מתרכך ונופל. אני צעיר מדיי לכן ייעוץ פסיכולוגי או אפילו מרשם לוויאגרה הם מחוץ לתחום בשבילי, אני פשוט אובד עצות ואני מפחד שזה יהרוס לי את הקשר עם חברה שלי שאותה אני נורא אוהב והיא נורא מושכת אותי, אני לא מבין למה זה קורה, בבקשה תעזרו לי?

15/11/2005 | 09:14 | מאת: ד"ר רן לין

לא אמרת לנו אם יש לך זקפה בעת התעוררות שמצביעה על זקפות תקינות בשנת חלום - וכן לא אמרת מה קורה בעת אוננות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים