שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/10/2005 | 13:11 | מאת: אייל

לפני שנה וחצי בערך עברתי ניתוח וריקוצלה.מאז התעוררה אצלי בעית שפיכה מוקדמת,ובנוסף לא יוצא לי הרבה זרע.לפני כן הסקס היה בערך חצי שעה היום הוא לא מגיע ל5 דקות דבר שמאוד מפריע וגם מייאז.הייתי אצל האורולוג ואף קבלתי במשך 3 חודשים אז מין תרופה לא זוכר את שמה נגד דכאונות שלטענתו אמורה לעזור אך לצערי זה לא היה המצב.מה קורה אפשר להחזיר את המצב לקדמותו אני ממש מיואש.והזוגיות שלי מאוד נפגעת...

25/10/2005 | 18:35 | מאת: ד"ר רן לין

עקרונית אין קשר בכלל לניתוח שעברת לתרופה קוראים סרוקסט והיא שוב - עקרונית תרופה שצריכה לעזור - מה גם שייתכן שכל העניין יותר פסיכולוגי ואתה במעגל סגור לכן מציע - שתלך ברוגע שוב לאורולוג לבירור הכל - כולל בדיקות הורמונליות - תתחיל שוב עם התרופה - וייתכן ויאגרה בכמויות קטנות בהתחלה - כלומר נגיסות מכדור אחד - כי אתה צריך את זה רק להתחחלה

25/10/2005 | 21:19 | מאת: אייל

חוץ מזה ישנו עוד טיפול לשפיכה מוקדמת שוב אני ממש על סף ייאוש,

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים