בעיות בחדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/10/2005 | 12:53 | מאת: בבעיה

צהריים טובים. בשלושה חודשים האחרונים אני וחברה שלי מנסים לקיים יחסי מין. אני הראשון שלה ולי יש ניסיון קודם. העניין הוא שאנחנו לא מצליחים לקיים חדירה מלאה ולאורך זמן. כשאנחנו מנסים זה כאילו הזווית לא טובה, בכל תנוחה שאנחנו מנסים, וגם אם כבר מצליחים בחדירה אז מרוב מאמץ איברי לא נשאר זקוף והוא יוצא. מיותר לציין שכל ניסיון נמשך לפחות שעה לפני שאנחנו מתייאשים. דרכים אחרות לא הצליחו כמו חדירה באמצעות הלשון וזה הדבר היחידי שעוד טיפה מצליח. בתודה מראש.

25/10/2005 | 18:36 | מאת: ד"ר רן לין

היא צריכה ללכת לגניקולוג - אם אתה אומר שהיא עוד לא קיימה יחסים - ייתכן שהקורם הוא נוקשה ודורש טיפול רופא

25/10/2005 | 20:05 | מאת: בבעיה

העניין הוא שאני מצליח להיכנס אבל זה ממש קשה, ואני לא מצליח להישאר בפנים הרבה זמן. האם ייתכן שהיא עדיין בתולה? לא ראינו דם או משהו כזה בזמן חדירה שהצליחה במלואה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים