יחסי אישות לאחר הקרנות וטיםול הורמונלי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/10/2005 | 01:46 | מאת: יאיר

שלום רב אובחנתי בסרטן הערמונית , עברתי 42 הקרנות , מקבל טיפול הורמונלי . בתקופה האחרונה , אני מתקשה בקיום יחסי מין . לוקח זמן רב עד שאני מגיע לזיקפה , ואין תחושה של שפיכה , נוזל זרע לא יוצא ומידת ההנאה נפגמה מאד . האם תהליך זה ימשיך וידרדר . האם ניתן לעשות משהו בנדון יאחר

25/10/2005 | 18:37 | מאת: ד"ר רן לין

אני קצת במבוכה מהשאלות - רובן היו צריכות להישאל לפני הטיפולים וההקרנות - ואז היית יודע שמאד ייתכן שלא יהיה לך זרע כלל אחריהם בכל מקרה - לגבי הזקפה - אתה בהחלט יכול להינות בעזרת טיפול תרופתי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים