דלף ורידי שגורם לזיקפה חלשה של איבר המין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/10/2005 | 13:50 | מאת: ערן

דר' רן לין שלום רב לפני 5 שנים לקחתי יוזמה ונבדקתי כדי למצא את סיבת הזיקפה המוחלשת שלי. התוצאות הראו כי אני סובל מדלף ורידי וכי אין בעיין אספקה של דם לאיבר .ומאש זנחתי מיאוש את העניין אני בן 42 נשוי +3 .לכאורה נראה מאושר אבל , אני ואישתי , מאו מתוסכלים מהמצב.. . גם ויאגרה אינה פותרת את הבעייה מאחר והדם בורח החוצה. הויאגרה עוזרת מעט וזה מלווה בתופעולת לוואי לא נעימות עבורי. יש טיפול בדלף וירידי ? יש לך עצה? ולא רוצה טבעות וכל מני מכשירי חנק. תודה ערן

25/10/2005 | 18:44 | מאת: ד"ר רן לין

הטיפול הניתוחי די מאכזב ואנחנו די זנחנו אותו והשארנו אותו למקרים מאוד מיוחדים האם ניסית את הטיפול התרופתי?

25/10/2005 | 22:50 | מאת: ערן

דר' שלום ותודע על התשובה... ולשאלתך , לקחתי פה ושם ויאגרה וסיאליס... היו תופעות לוואי קלות אבל הבעייה היא שלמרות זאת.. הדם שזרם לאיבר לא ממש נשמר והיתה "זליגה " / "דליפה" של הדם בחוצה , דבר שגרם לרפיון . אני מיואש לגמרי ואין לי דרך לעודד את עצמי , אני לא יודע אם ישנה דרך טיפול שתעזור לי ולכן לא פניתי עד היום שוב לעזרה עצתך חשובה לי ערן

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים