בעיות בזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/10/2005 | 11:59 | מאת: ג'וליה

ד"ר רן לין שלום מה שלומך ? הייתי שמחה להתייעץ איתך . התחלתי קשר חדש וקיימתי אינטרקציה מינית ראשונה עם הבחור, הזיקפה שלו נפלה וקמה מספר פעמים במשך הסקס . בתחילת הסקס היא היתה מקסימלית ובמהלכה נפלה ממשך מהר . הבחור צורך רטלין כיוון שהוא add , האם ישנו קשר בין המקרים , הוא שאולי גילו ( 37). הוא הסב את תשומת לבי לכך שזוהי תופעה שכיחה אצלו. כמו כן הוא לוקח כדורים נגד נשירת שער . אם ישנו קשר לרטלין ? מה ניתן לעשות ( אלטרנטיבה ,אך לטפל בadd , הוא בזקפה) תודה רבה כל טוב.

25/10/2005 | 18:46 | מאת: ד"ר רן לין

יש קשר לשתי התרופות כל מה שהוא צריך זה תוספת של תרופה שלישית כמובן את יכולה ליצור קשר איתי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים