שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/10/2005 | 14:06 | מאת: טל.ר.כ

אני גבר בן 44 מעשן 27 שנה.סובל מבעיה של שפיכה מוקדמת שאלותיי אליך: 1. האם העישון קשור לשפיכה מוקדמת, כמו כן לאחרונה הפסקתי לעשן האם אמור להיות שיפור בנושא. 2. האם ויאגרה יכול לעזור בנושא שפיכה מוקדמת ואם כן איזה גודל של כדור (אין לי שום בעיה בזיקפה) 3. קראתי בפורום שיש כדור שנקרא סרוקסט, האם הוא טוב לנושא שפיכה מוקדמת? איזה גודל,? והאם צריך מרשם רופה? תודה מראש טל

25/10/2005 | 18:48 | מאת: ד"ר רן לין

לצעי אני לא יכול דבר בנושא העישון למרות שהייתי שמח להבהיל אותך סרוקסט היא התרופה הנכונה - לתקופת מה אפשר להיעזר בויאגרה ודומיה

27/10/2005 | 15:03 | מאת: גל .ר.כ

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים