בעייה במיטה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/10/2005 | 12:41 | מאת: מ

אני בחור בן 24 וחברתי בת 22 אני מאוהב בה והיא מוצאת חן בעיניי ומושכת אותי מאוד. במשך חודש שלם כמעט כל יום שכבנו (אף פעם לא עם חדירה היא עדיין בתולה) והכל היה בסדר גמור היתה זקפה מלאה ורוב הפעמים יותר מפעם אחת בערב אפילו היו פעמים שאני רציתי להמשיך מעבר לפעם אחת והיא לא ממש. אחרי שיצא יום כיפור האחרון היינו יחד והגענו למצב של סקס אך הפעם אחרי שקיבלתי זיקפה בשלב כלשהו היא ירדה לגמרי אני התבאסתי מהעיניין וכמובן שגם היא. חברה שלי התחילה לאיים שתעזוב אותי בגלל הבעיה הזו ואמרה שהיא לא יכולה להיות עם גבר שלא מתפקד. מאז ניסינו עוד פעמיים וגם אז הזיקפה לא נשארה הרבה זמן ושוב קיבלתי עקיצות בעיניין חשוב לציין שכל פעם שרבנו היא עקצה אותי על כך. אני זקוק לעזרה אני כמעט בטוח שהבעיה יותר פסיכולוגית מרפואית אך אני לא יודע איך לצאת מזה. אני עדיין עם החברה שלי ואנחנו אוהבים אחד את השני וחשובה לי מאוד היכולת לספק אותה גם במיטה. בבקשה תעזור לי לצאת מזה.

25/10/2005 | 19:00 | מאת: ד"ר רן לין

אחרי האיום שלה - זה בדיוק השלב שהייתי עוזב אותה - אפילו אם לא לחלוטין. לתתקופה של שבועיים - מנתק מגע רואה במשך הלילות שיש לי זקפה ואיך אני מתעורר בבוקר - ורואה את הזקפות שלי ומרוצה מעצמי נותן לה להתחנן שאחזור אליה - ואז חוזר בגדול אין לך בעייה במיטה - תאמין לי. לא עם מיליון בחורות אחרות בעולם שרוצות אותך

25/10/2005 | 19:00 | מאת: ד"ר רן לין

אחרי האיום שלה - זה בדיוק השלב שהייתי עוזב אותה - אפילו אם לא לחלוטין. לתתקופה של שבועיים - מנתק מגע רואה במשך הלילות שיש לי זקפה ואיך אני מתעורר בבוקר - ורואה את הזקפות שלי ומרוצה מעצמי נותן לה להתחנן שאחזור אליה - ואז חוזר בגדול אין לך בעייה במיטה - תאמין לי. לא עם מיליון בחורות אחרות בעולם שרוצות אותך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים