מרשם לויאגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/09/2005 | 10:48 | מאת: חדש

יחסית לגיל (אני בן 50) אינני סובל מבעיות מיוחדות בתיפקוד מיני. אני מקיים יחסים פעמיים-שלוש בשבוע ולכן לא ראיתי צורך לפנות לרופא. בזמן האחרון, נוצר צורך לשפר משמעותית את איכות היחסים. החלתתי לנסות תרופות פלא (ויאגרה למשל) אך ניתקתי בבעית מרשם רופא. אני מפחד לקנות דרך האינטרנט וממש לא יודע מי יכול לעזור לי. בשלב זה אני לא כל כך מעונין ללכת לרופא אורולוג עם כל מיני בדיקות ממושחות וכו'. עם מישהו יודע איך אפשר לקבל מרשם או לקנות תרופה באופן בטוח ב-100%, אנה תעזרו.

27/09/2005 | 10:58 | מאת: ד"ר רן לין

מה זה לקנות תרופה באופן בטוח? שהתרופה תהיה בטוחה ב - 100% או שהתוצר יהיה אורגינלי ב - 100%? בכל מקרה מומלץ הכל לבצע דרך האורולוג ומרשם רופא עקרונית אני מתנגד לקחת תרופה סתם לשיפור ביצועים

13/10/2005 | 23:35 | מאת: מני

אהלן שנה טובה וגמר חתימה טובה אשמח להציע לך משהו לבעיה שציינת אז אשמח אם תשלח לי מייל למייל הפרטי עם הטלפון שלך והשם בכל מקרה אשמח לעזור לך מהנסיון שלי בהצלחה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים