התופעה הזאת לא אמורה לקרות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/09/2005 | 08:20 | מאת: בן 18

עובדה שישנם הרבה אנשים הנהנים מקיום יחסי מין ללא קונדום, ו"גומרים בחוץ"... עם שפיכה כזאת לפני האורגזמה... הכל לכאורה אבוד... אנא עזרו לי להבין בדיוק... האם התופעה הזאת נורמלית? מה יש לקחת או לעשות כדי לתקנה? שוב.. - זה לא קורה כל הזמן.. אך בהחלט ברוב המקרים ובמיוחד כשלוחצים או שיש הנאה מרובה מאוד... הכמות לא כ"כ קטנה... ופעם אחת ממש הייתי בהלם ממה שיוצא תודה! על כל תגובה שהיא מראש... :)

25/09/2005 | 08:21 | מאת: בן 18

אוי... בטעות פתחתי נושא חדש... מצטער זה בהמשך להודעתי ולתגובה שקיבלתי לפני שלושה ימים תודה רבה!

27/09/2005 | 12:13 | מאת: ד"ר רן לין

ואני לא מוצא על מה אתה מדבר אחרי שתי ההודעות האלה. אולי תעביר לי לינק לכאן.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים