שפיכה מוקדמת של הנוזל (!)

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/09/2005 | 04:23 | מאת: בן 18

ד"ר לין... שלום אני מחפש עזרה באתר בפורום ובעוד מקומות וכל הדיבורים על שפיכה מוקדמת עוסקים בכך שגברים גומרים מהר מדיי לטעמם או בכלל. הבעייה שלי היא כזאת- כשאני מגורה יוצא לי מעט מהזרע בעיקר שאני מגורה מאוד, וגם בעיקר אם אני לוחץ מעט על האיבר יוצא קצת יותר זה היה לי לפני זמן ואז עבר ובזמן האחרון זה שוב קורה ויותר וברוב המקרים. לפני מספר חודשים היה לי צורב ממש קצת בעת הוצאת השתן אך זה עבר לי. בכלל אני מרגיש גם בעיה בגירוי לעיתים רחוקות אני לא מצליח להגיע לזקפה אלא רק בעת מגע פיזי, אך זה רק לעיתים ובעיקר שאני לבד ולא עם חברה. אני לא יודע אם יש קשר לכך אך הבעיה של השפיכה המוקדמת מאוד מפריעה לי אני לא בטוח אם אני יודע לשלוט על זה... אני מודע לכך שישנם את "טיפות האהבה" וגם חבר קרוב אמר לי שלעיתים יש נוזל שיוצא גם אצלו, אך אני לא יודע אם זה נורמלי -או אם לא אם זה בסדר ולא רציני. מה אפשר לעשות ומה כדאי האם זוהי בעייה חמורה הייתי רוצה לדעת אם מוכרת התופעה הספציפית הזאת - של שפיכה מוקדמת כזאת והאם היא תופעה שכיחה. תודה רבה לתגובות מראש...

22/09/2005 | 07:48 | מאת: רוני

אל לך להיות מוטרד - אתה בהחלט בריא התופעה שאתה מציין טבעית ונוזל זרע אכן שוטף את צינורית הפין כחלק מההכנה למגע מיני ולשם סיכוך להקל על החדירה אין לראות בתופעה זו שפיכה מוקדמת ! רד מהעניין ותרגיש בנוח

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים