לבן זוגי אין חשק לסקס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/09/2005 | 20:02 | מאת: מתוסכלת

שלום אני ובן זוגי בני 35, ביחד כ-8 שנים, גרים ביחד כמעט שנה. מאז שעברנו לגור ביחד לבן זוגי אין חשק מיני, הסקס קיים אחת לחודש וחצי במקרה הטוב דבר שמאד מתסכל אותי הבעיה התחילה כשעברנו לגור ביחד לפני כן לא היתה בעיה והסקס היה מצויין. בזמן האחרון גם הסקס לא משהו, הזקפה שלו יורדת באמצע והוא לא גומר הוא כן דואג לענג אותי אבל זה לא מספיק הוא טוען שהוא לא צריך לגמור זה קורה לפעמים ברוב הפעמים הוא גומר נורא מהר כי עבר המון זמן. הוא טוען שהוא לוא יודע מה הסיבה לחוסר חשק פשוט אין לו חשק וזהו הצעתי ללכת לטיפול אבל הוא מסרב ניסיתי לדבר איתו שיסביר לי מה קורה אבל הוא טוען שהוא לא יודע. אני מאד מתוסכלת ואובדת עצות. אני צריכה עזרה תוכל לעזור לי ???????????????? תודה

26/09/2005 | 01:32 | מאת: מט

חומר למחשבה ליידי!! תשאלי את עצמך מה הבדל בינו לבין ווברטור -לדעתי שניהם אותו הדבר. שאלה שנייה-מה עושה אישה שהווברטור שלה מתקלקל-את יודעת מהי התשובה? -היא מחליפה . ליידי יש לך גבר אגואיסט ובילתי מתחשב אז מה את צריכה את זה להיות כל הזמן טעונה ומתוסכלת אני כגבר תמוה בעניי שהוא טוען שהוא לא צריך לגמור והוא מסרב ללכת לטיפול אז יופי לו חי בעולמו וטוב לו ומה איתך ליידי??? תחליפי ליידי ותגלי עד כמה את סבלת. וזו הצעה של גבר-כגבר זה מקומם אותי לשמוע עד כמה גברים יכולים להיות אגואיסטים ואנטרסנטים ובילתי מתחשבים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים