קצת בעיה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/11/2003 | 08:20 | מאת: דן

אני לא מרגיש בנח לבוא לרופא במרפאת הבסיס שלי ולהגיד לו שאני צריך לאורולוג כי הוא ישאל אותי למה ואני לא מרגיש בנח להגיד לו. חוץ מזה הם נוטים לא להאמין לך כי הם חושבים שאתה מנסה להרוויח הפניה על חשבון הטירונות וככה לצאת ליום. זה מן אי אמון בטירונים בכל מהלך השנים שרק נוטים להמציא בעיות כדי לקבל הפניות וכולה. אבל אצלי הבעיה אמיתית. האם מחובתו לתת לי אורולוג מבלי שאני אגיד למה?

02/11/2003 | 13:56 | מאת: ד"ר רן לין

זה די מחובתו. למרות שמידי פעם בפעם יש חוכמולוגים גם בין הרופאים - שחוטפים אחרי זה קבילות מוצדקות לנציב קבילות החיילים. גש איליו ותומר לו שאתה צריך אורולוג - ואתה לא יכול לפרט למה. תהיה אמיתי וכן בדברים שלך - והוא פשוט יתן לך הפנייה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים