בעית אי אונות פסיכולוגית. האם ויאגרה תעזור?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/09/2005 | 11:37 | מאת: מיקו

שלום! יש לי בעיות זיקפה כל פעם שאני מנסה לקיים יחסי מין עם בחורה חדשה (למשל סטוץ). כשיש לי חברה הרבה זמן ואני מתרגל אליה אין לי בעיות זיקפה וגם עם נערות ליווי אין לי בעיות. לכן אני חושב שזאת בעיה פסיכולוגית. האם כדורי ויאגרה או סיאליס יעזרו לי? ואם כן באיזה מינון? תודה מראש על העזרא

21/09/2005 | 17:42 | מאת: רוני

טבעי הדבר אין צורך לדאוג ואין צורך בויגרה ההתרגשות גורמת לבעייתך ולכן יש צורך לקחת את העניין קצת פחות בלחץ בכל מקרה ויגרה לא מקטינה לחצים ולא מועילה במקרים כשלך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים